2010 närmar sig sitt slut.


any plans for tonight? hell yes. nyårsafton!! taggad inför kvällen. det ska fan smällaaaaaaas!!! hoppas ni har det bra och döda er inte;)

jeudi avec MP??


kinamat, häng med maija och nya perfekta nyårsplaner var väl inte så dåligt av denna trista snöiga torsdagen. och även om man drunknar i snö där ute så klagar jag inte:) hihiiii heippa

tööt tööt.


har inget att skriva om just nu så lyssna här. här. här. 

take me theeeeere.


jag. vill. till. london.

The word forever doesn't mean a week or 2 months.


alltid får man drömma.

26th of december


ska snart dra iväg till kusinerna för att äta ännu lite mer julmat. gott är det ju men det börjar snart faktiskt komma ur öronen. men för att låta lite positiv och sluta gnälla så nu ska man äta tills magen nästan spricker för sen får man ju vänta 51 veckor tills nästa gång. hehee

stina kiittäää


as you can see så älskar jag min nya jacka(jaa nå okej man ser ju typ inget av bilden men..). och en massa annat kiva fick jag också. hade tydligen varit snäll. jaap och massor god julmat har jag ju också hunnit äta. börjar så småningom känna mig som en boll. menjaa, nu ska jag se på tv så att heippa.

Jag behöver inte en ängel i min julgran, jag har redan flera i himlen som tittar ner på mig.

haha seriöst att det är julafton idag? känns inte riktigt så eftersom jag firar julen första gången i mitt liv hemma(och vid datorn....) men iallafall, god jul på er!!

castle walls


lyssna!!!


blue post


kan inte säga annat än att jag är verkligen kär i min nya jacka. det var liksom kärlek vid första ögonkastet och det fick bli en julklapp till mig själv. kunde inte motstå...;p

you never leave my mind, even when I have a million things to worry about.


"To be honest with you, I don't have the words to make you feel better, but I do have the arms to give you a hug, ears to listen to whatever you want to talk about, and I have a heart; a heart that's aching to see you smile again."


16:44


idag bara dans i skolan o efter de medans alla andra tjejer var o äta i chicos så låg jag hemma under täcket. int nå speciell da som sagt. kanske ja får någo vettit gjort ennu idag?

thumbs up!!!!

på onsdag börjar det hända. det var allt jag ville säga. nu får vi hålla tummarna att allt går som planerat!!!


You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.


As far as i am concern nothing's gonna get in my way


blev inte redigeringer skit fin? haha. //har idag hängt med mina gullungar oona& emmis på ishockey match(once again). vi gör ju aldrig något annat typ, vi är tre tjejer som är tokiga i ishockey. egentligen så var det dessa två tjejer som fick mig med i det hela. men bra det så har jag iallafall ett lite socialare liv och inte bara sitter hemma vid datorn alla dagar långa. tyvärr så blev det en liten matchpaus nu, men om några veckor börjar det igen och så är vi fullt med. woho


musiiiiiic


lite favoriter för stunden.


hahah, som bästa följer jag på ishockey via internet eftersom jag själv inte slapp på plats och se(kalla mig freak). och går vi några veckor bakåt i tiden så hatade jag ännu ishockey. när matchen tar slut ska jag kolla på film. skön hemmafredag. puss

-

resultatet av gårkvällens massage är att jag har ännu sjukare i kroppen idag


Blip Blip Bleep - Human



gud så jag har ont i hela övre kroppen efter gårdagens träning. idag bestämde jag mig för att ha träningsfridag(det har jag verkligen förtjänat) och som tur är fick jag ännu tid till massage ikväll. tills dess ska jag bara ligga i sängen och kolla på filmer. och så är det ganska skönt med bara en ordentlig skoldag kvar innan jullovet.

Mike Tompins ft. SHAD - Only Girl - A Capella Cover


haha. igår var jag värsta åskmolnet hela dagen och idag var jag en liten solstråle igen. snabbt som humöret ändras. och ps. lyssna här. fattar int hur någon kan vara sådär duktig som han, har liksom tyckt om hans varje låt. men nu ska jag igen forsätta i fysikens värld <3

Go ahead and release your fears


puss
 o gonatt <3


Here's no place to try and get better but I'm not dead so I'll keep on fighting


kvällen igår slutade tidigt för min del. men int destu mera in på den saken. annars då. klar med yrkesportföljen!!!! städning och provläsning är endast kvar på listan. försöker undvika fysikboken så jag börjar städa nu. sku kunna städa resten av kvällen..... hatar fyssa. och så blir man så glad när man kollar ut ur fönstret och det är kolmörkt. och klockan är fan fem? joo heippa.

Tonight we're going hard just like the world is ours


ska börja fixa mig nu och sen dra iväg till B där vi ska fira natalie som fyller år. för min del blir det en nykter kväll. är inte på bästa partyhumöret idag. det finns andra saker som äger rum i tankarna. puss

Woke up this morning to the sound of an alarm clock ringing in my ear.


veckoslutsplaner: fest, yrkesportföljen klar, intervju, träning, städning, jobb & provläsning. great.

my dear friend,


emmis. jag har gått så otroligt mycket igenom med dig. du finns alltid där då jag bara måste få talat med någon om alla mina känslor och tankar. både goda och mindre goda. att du alltid orkar stötta och göra mig glad på de värsta dagarna betyder så himla mycket för mig. jag är så otroligt tacksam för att ha en vän som du. det finns ingen på hela jorden som skulle kunna ersätta dig eller din plats i mitt hjärta. det slog direkt mellan oss för 5 år sedan då vi träffades för första gången. då redan visste jag att det här kommer bli något stort. och här är vi och härifrån går vi vidare. en dag när vi flyttar långt från varandra och inte mera träffas så ofta, ska du veta att jag finns alltid endå bara ett telefonsamtal ifrån dig. min telefon är uppe både natt och dag för dig (fast du kanske inte alltid får ett svar direkt:D). med dig kan man tala om allt. om precis allt mellan himmel och jord. du bryr dej och vill hjälpa då man har det svårt. det finns oändligt med saker jag älskar i dig. du vet vad du betyder för mig och det ska du alltid komma ihåg. jag älskar dig min skatt.

Joe McElderry - The Climb



You are, the only exception.


när jag ser dessa bilder blir jag direkt sugen på att ta en tatuering. hur fint skulle det inte vara med några små svalor vid handleden? eller kanske i nacken eller på foten.

There's no better way to spend a fridaynight


hemma en snabbis efter en lång dag. ska bara kasta i mig lite mat och sedan dra iväg för att träffa mina fina, oona & emmis. vi ska och se på en ishockeymatch..... ha det bra ni.

-----------


mitt liv är väldigt tråkigt för tillfället och jag har inget att skriva om. huvudet är liksom helt klart tomt. och nu ska jag äta. tack o hej.

RSS 2.0